Verkkomyynnin maailma – Uutta tietoa ja voimaa verkkomyyntiin

alan uutisia · verkkokauppojen ja myyjien esittelyjä · alan vaikuttajien haastatteluja ja kirjoituksia · verkkomyynnin kuulumisia ulkomailta · sähköisen kaupan infra-yritysten esittelyjä · ostajien vinkkejä ja palautetta · tapahtumakalenteri · tutkimuksia · analyysejä · tilastoja · henkilöuutisia · ja paljon muuta

Vain 30 € / 12 kk

  • VERKKOMYYNNIN MAAILMA on verkkokaupan ja digitaalisen myynnin lipunliehuttaja ja äänenkannattaja. Se on Digiostos Media Oy:n julkaisema puolueeton media, missä myyjät ja alan vaikuttajat saavat äänensä kuuluviin. Verkko-ostajia unohtamatta.
  • VERKKOMYYNNIN MAAILMA tuo uutta tietoa ja voimaa verkkomyyntiin. Lehti on suunnattu verkossa jo myyville yrityksille mutta myös verkkomyyntiä suunnitteleville yrityksille sekä niille, joiden liiketoiminta muuten sivuaa sähköistä kaupankäyntiä.
  • VERKKOMYYNNIN MAAILMAN jokaisessa numerossa LAAJA ERIKOISTEEMA. Teemasivuille toimitus kokoaa vahvaa ja käytännöllistä erikoistietoa, jota verkkomyyjä tarvitsee menestyäkseen tiukentuvassa kilpailussa.
  • VERKKOMYYNNIN MAAILMA ilmestyy kuusi kertaa vuodessa värikkäänä kätevässä tabloid-koossa. Verkkosivut täydentävät printtilehteä antamalla lisävoimaa menestymiseen.
  • VERKKOMYYNNIN MAAILMAN vuosikerta maksaa vain 30 eur (sis alv 10 %). Tilaajana saat 12 kuukaudessa kuusi numeroa työpöydällesi sekä verkonlukuoikeuden lukijan sivuille.

Tilaajapalvelun sähköposti: tilaajapalvelu verkkomyynninmaailma.fi. Kaikissa tilaus-, lasku- ja jakeluasioissa voit lähettää postia tähän osoitteeseen.